Poppels DIPA

Poppels Dubbel Ipa

Den här har en doft av grape och humle. Jag kan tycka att IPA och då framför allt dubbel IPA kan bli lite för mycket. Genomslaget av grape och humle blir så stor att munnen drar ihop sig men här har Poppels hittat en balans mellan fruktigheten och beskan. Det här är en trevlig bekantskap och jag har svårt att hitta någonting dåligt med den. Allt är välbalanserat utan att bli mesigt. Munnen fylls verkligen av en god öl.

DSC_4957

Nu har jag testat några olika sorter från Poppels och gänget bakom dessa olika öler har lyckats att göra en bra produkt. Man kan tro att om man nu spottar ut så många olika sorters öl som säljs på systemet så kanske det tillslut kommer att bli enahanda och slätstruket men här finns en passion att göra en bra öl till alla tillfällen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*