Poppels Projekt 008 Double oatmeal Stout

 

Poppels

Doubble Outmeal Stout

DSC_4965

 

Den här ska man inte dricka i början på kvällen om man inte har bestämt sig för att bara dricka den här. Med kaffe från Johan & Nyström är det här en käftsmäll som är trivsam. 10% kastar sig in i munnen och fyller den med choklad kaffe och beska. Beskan är inte så påtaglig men den finns där.

Jag har nu testat en hel del från Poppels och det är ett bra hantverk. De olika sorterna som jag har testat har ständigt överraskat mig. Ingenting är mesigt och allt har fyllt munnen med tillfredställelse.

Den här hittade jag på hyllan för små partier och det är läge att kolla på den hyllan, inte bara för att man kan hitta en Poppels utan för att man kan hitta nya och roliga sorter som man kanske aldrig skulle hitta.

Jag kan tycka att om du går och botaniserar på systemet så ta hem en ny öl som du aldrig har testat. Överraska dig med et nytt bryggeri eller en rolig etikett. En extra öl kan inte skada.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*