Hantverksbryggeriet Bonden

 

Bonde svensk folklig ale

DSC_4995

Här är ytterligare en öl som jag har hittat på min matvarubutik. En fin lite Ale som doftar grapefrukt och äpple. Skummet är helt fantastiskt som håller i sig länge och som kladdar sig fast på insidan av glaset sådär dekorativt som bara en Ale kan göra. När man låter ölen rulla runt i munnen så kommer en smak som jag inte hade förväntat mig. En fin lite nyans av lakrits infinner sig och sen kommer en fin beska. Sen avslutas det med ytterligare beska i olika toner vilket jag tycker gör den här Alen intressant. Jag har inte provat Hantverksbryggeriet förut men det här gav mersmak så det är nog dags att testa fler.

Jag kan tycka att utbudet av öl på matvarubutikerna verkligen har spottat upp sig och man behöver inte alla gånger gå på systemet för att få en fin flaska öl.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*