U&Me Bränd IPA

Den här flaskan öl har jag delade meningar om. Vi börjar från början. Det här är ölet för Brännbollsturneringen i Umeå. I min mening hur kan man göra ett öl för en festival eller ett annat evenemang som har 6,7%. Om man nu ska fixa ett festivalöl ska man lägga den på 4,5-5,2%. Den ska ha hög hinkabilitet ( man ska kunna dricka många utan att bli dretfull) Här har man missat målet och om folk nu köper det här ölet så finns det stor risk att det blir ett sjöslag.

Nu till Ölet!

När man sätter näsan i glaset finns det en fin sötma. När jag gjorde videoinspelningen till den här ölen försökte jag hitta ord på vad den smakade och jag sa blandsaft. Det är helt fel. Svartvinbär är vad som finns i den fina söta doften. Sen har du en välbalanserad beska som gör att allt är så bra. När jag var och snackade med U&me så sa dom att det skulle finnas lite bränt socker och det är väl det som jag hittar som svartvinbär. Ska man inte dricka så många så tycker jag att man a

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*