Lockeby Högsommardag pale ale.

Om man stannar upp och känner funderar på vad högsommardag skulle vara om den vore en Pale Ale? I min värld är det någonting svalkande, uppfriskande. Den här börjar med att vara ganska tunn, vilket gjorde mig lite besviken. Sen helt plötsligt fylls munnen med någonting som just är uppfriskande och läskande. Jag trodde först att det kanske var någonting som var fel på den men jag tror att den här ska vara såhär. Någonting som är intetsägande i början som sedan fyller munnen med allt vad en god Ale ska ha. För att i förstaläget vara mycket besviken så ändrar jag mig snabbt till att tycka om denna högsommardag. Det regnar inte den här dagen utan den här är precis som en sommardag ska vara. Helt underbar.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*