Nolia Beer X-mas Festival 3-4 december!

En liten popupp festival sådär strax innan jul känns både konstigt och trevligt. Att släppa alla julklappskassar och smita in på en mässa mitt i all julkommers känns faktiskt kul. På mässan kan man se Umeås alla bryggerier och sedan några som får åka en bit för att komma. En ny bekantskap blir Fermenteriet från Skellefteå som jag inte har träffat men ser fram mot det. Sen förutom en massa öl kommer det en del destillerier från när och fjärran. Hernö Gin och Mackmyra kommer men det är nog de ända som jag känner igen. Det ska bli kul att träffa bryggare och brännare på väldigt länge.

Jag kommer att vara där första passet på lördag. Det kanske inte är så mycket folk då så man hinner stanna till och snacka lite.

Väl mött alla

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*