Nolia Beer 2022

OK nu låter jag som en repig LP. Allt är fantastiskt och det kan inte bli bättre. Så är det. Jag tror inte att man kan göra Nolia Beer större. Det går säkert men då tror jag att den blir opersonlig. Det ett fantastiskt gäng av utställare. Många gamla bekanta och sen var det ett helt gäng med nya bryggare som hade kommit. Gårdsbryggeriet 65 N hade en Einbärsdricku eller vad den kallades. En måltidsdryck på enbär. Fantastisk. Sen var det Frementeriet som levererade en riktigt god Stout. Mitt minne börjar bli lite luddigt efter en hel dag på mässa och sedan en dags återhämtning. Så mycket folk och så mycket att dricka och bara glada röster. Väktarna verkade lugna. Nu var jag inte med fram till stängning men det var en riktigt trevlig tillställning . Boka in Nolia Beer nästa år den kan inte bli dålig.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*