All In Brewing The Purpose of Grapefruit

Här kommer en IPA full med grapefrukt. Japp här är det en massa grape och citrus men i balans. Det finns även en klar ton av beska. Jag tycker att man har hittat en fin ballans mellan alla möjliga citrusfrukter samtidigt som det inte blir som en fruktbål . Här är det beska och den är tydlig. Här är en citrus, grape, mandarin smak. Sen kommer beskan tillbaka och så avslutas ett fint giftemål mellan frukt och beska.

DSC_4931

Det här är en komplex öl som inte bör kappdrickas. Den ska inte heller distraheras av någonting annat. Systemet reknomenderar det till lam och nöt och ok det här ölen kommer att funka med mat men jag tycker att den här ölen ska  man samlas runt och prata. Man behöver en stunds eftertanke och även någon att bolla smaksensationer med. Den är komplex som jag sa och den kanske inte faller alla på läppen men jag tycker att det här är någonting värt att prova.

Sammanfattningsvis tycker jag att etiketten verkligen har levererat. Grape . Jajjamensan en himla massa men inte så att det känns som en fruktcocktail utan det är en öl som ska stilla drickas i goda vänners lag.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*