Brewski More Cowbell

DSC_4930

Här kom någonting som jag inte hade förvänta mig. När jag häller upp den så är den ljus och grumlig och påminner om citronsaft som man pressar själv. När man stoppar näsan i glaset så kommer en citruston och ingenting mer. Jag hade trott att den här skulle ha någon typ av beska men så är inte fallet doften är citrus. När man nu tar den i munnen så inträffar någonting intressant. Det är nästan bara olika citrustoner. Det finns grape, det finns lime och det finns citron. Man hittar även lite citronsyra i smaken. Någonting som man inte hittar är beska. Den här ölen är helt besklös. Beskan som man hittar i många andra öler och framförallt i en ale finns inte. Jag var tvungen och kolla om den klassades som veteöl men på flaskan och på systemet så står den som ale men om man förväntar sig en besk ale blir man besviken. Jag blir inte det utan jag tycker bara att den har en god plats i solen och då ska den nog serveras väldigt kall. Systemet rekommenderar 10-12 graden men jag kan nog tänka mig den kallare än så . direkt från ishinken rätt ner i ett glas och sen i med en citron eller limeskiva och den kan bli farlig i sommar.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*