Best Bitter Revenge Värmdö Bryggeri

OOOH va jag gillar Bitter. Den är inte så stark 3,9% och den här är mjuk.

Ok jag ska börja lite från början. Om man vill ha husets ale då beställer man en Bitter. Kan nog jämföras med en stor stark, fast det är en lager. Den här typen av öl kommer aldrig bli en storsäljare eftersom den är lättdrucken den är inte svår och man är inte ”speciell” om man vill ha en bitter. Jag älskar denna dryck som har hög hinkabilitet, smakar bra vilket gör att man blir glad i själen.

Det här är en Best Bitter och jag håller med. Den är lite gyllene i färgen nästan och den har allt som man vill ha. Kavring, honung och en trevlig beska som inte är skarp. Den här kan man dricka många av och det gör ingenting. Den är god och trevlig och du får dra i dej ganska många för att bli lurig och det tycker jag om . Hurra för Värmdö Bryggeri.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*