Beer & Taste

Så här tycker jag att det blev

Jag tillbringade en trevlig fredagseftermiddag på Nolia. Jag var där tidigt och kunde springa omkring till de olika utställarna. Umeås bryggerier var där och de vanliga norrländska bryggare var där. Det var roligt att det fanns en del spritillverkare från Norrland. men sen kändes det som att det var lite tunt. Stor lokal men dåligt med sittplatser. En tatueringstudio mitt i lokalen, det kändes lite konstigt. En av de bästa platserna upptagen för tatuering varför?

Förra året fanns det en massa sittplatser i korridor men i år hade man krympt utrymmet på nåt vis så att man inte fick plats att sitta. Synd.

Man kan alltid utvecklas och ta med sig saker till nästa år. Hoppas att konjunkturer och annat gör att man vågar åka upp till Umeå som bryggare. Att folk köper hantverksöl för det här är en mässa att se fram mot varje år.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*