Hooja från Skellefteå Bryggeri

En lager men inslag av granskott. Visst låter det som ett bra initiativ. Jag tyckte det också och köpte två flaskor. Skellefteå Bryggeri gör bra öl så vad kan gå fel?

Det var länge sen jag blev så besviken när jag har druckit en öl . Ok den kan vara blaskig eller lite för besk i mitt tycke men jag vet inte om jag har druckit en öl som jag tycker just har varit äcklig. Jag gillar inte suröl men det är en hel typ av öl som jag inte gillar men jag kan samtidigt förstå varför folk tycker om den . Det här är en ljus lager. Den är proppad med granskott. Jag får nästan känsla av att det här kunde ha varit en GingerBeer eftersom den är söt med inslag av granskott. Allt blev äckligt på nåt vis. Jag hällde ut den nästan på en gång. Min fru testade och hon som har en annan smakpallet än min tyckte att den var jätteäcklig och i helgen bjöd jag på den till en kompis och han ville inte ha mer än ett halvt glas sen fick det vara nog.

Jag försöker att skriva bra saker om den här men det går inte. Jag måste säga att lägg pengarna på nåt annat. Vad som helst , läskeblask, vilken ljus lager som helst. Ja egentligen låt den bara stå kvar på hyllan där gör den minst skada.

Sorry Skellefteå Bryggeri !!! Jag tycker verkligen om er men den här va äcklig

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*