Dugges Irish Coffee

Ibland gör man bra val och ibland gör man dåliga bra val och ibland gör man dåliga val. Jag var ute och käkade middag med några kollegor i onsdags. Pasta och öl är ett bra val. Ölen var god och pastan kanon. Ölen slank ner ganska lätt och jag kände att det var ganska lagom. Vi går vidare som är brukligt, framför allt när bordet var bokat under en begränsad tid. Mot ny pub och jag mitt dumma dräp kollar i det stora fina skåpet om vad för roligt som står där.

Dugges Irish Coffee blängde lite förförande på mig och jag var lättflörtad. Många kronor senare hade jag med mig burken och glaset till bordet som vi satt vid. Jag är torsk på en god Stout och ibland tänker man inte efter. Så här sitter jag med ett bra dåligt val. Denna 45 cl burk var magisk . Doftade choklad och kaffe som den ska . Mjuk och fin. Märker inte att den är så stark, chokladen döljer alkoholen fint. Man kanske ska dela upp en sån här burk på flera för den är en rejäl bit. Fantastisk men som sagt en rejäl bit.

Dugges är en kvalitetssäkring när det gäller öl . Alltid gott.

Ta ansvar för vad du dricker kolla vilken alkoholhalt som du tar som sista ölen. Vill man ha dimma är en Imperial Stout på 13,9 % en trevlig avslutning. Vill man inte ha dimma kanske en kopp kaffe skulle räcka 🙂

När den nu hade slunkit ner var det dax att åka hem…… Nu börjar kvällen bli lite dimmig. Kommer hem lägger mig framför TV för att slötitta på en film att somna in till. POFFFF förtexter och sen sov jag gott. Vaknade på morgonen glad i hågen och det var inget mer med det men hur kommer det sig att det blev dimmigt för jag drack inte så mycket. HMMMMM Jävla Dugges , eller nej det är inte deras fel att deras stout var på 13,9% och jag drack den alldeles själv, men det svarade på en del frågor varför dimman låg tät över lilla jag.

Kontenta.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*