Nyckelbryggerier Älvsby Påsköl

Påsköl Julöl . Det är nog ganska lika. Samma smaksensation, den ska täcka in att passa till samma mat eftersom vi käkar ungefär samma sak Jul och Påsk. Ok Midsommar käkar vi samma sak men då är det varmt och då vill man ha en ljus lager och det här är inte en ljus lager. Det klassas som en en American Pale Ale men jag skulle nog kunna säga att den ligger närmare en Redale . Nåja här kan vi diskutera i timmar om vad som är vad men den är ganska söt. Det finns en brödig ton och så alla torkade fruktsmaker som man är van vid till Jul och Påsk. Beskan kommer ganska sent i smakupplevelsen och den är tydlig. Jag käkade Sushi till den här och det var kanske en lite för mustig öl till det men jag måste säga att det här är en fin matöl. Kommer att passa till påskmaten och den fyller verkligen sitt syfte. Inte så att jag gör frivolter men den är helt ok.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*