Pilsner från Polen

I förra veckan fick jag en kasse bärs. Mina goda vänner hade varit på en liten långweekend och vi tog hand om deras hundar. Jag fick öl jag. I lördags satt jag och väntade på att grillen skulle bli klar och jag satt i min gungstol och njöt av en kall pilsner. Den här var ljus god klar och den hade en fin liten sälta. Jag blir mer inne på att dricka öl som har god kvalité än att bara dricka ”finöl” av någon konstig sort. Rätt sak på rätt plats. Det är det bra skit är det bra skit. En kall pilsner är en fin liten dryck på sommaren. En Ale funkar på hösten tidig vinter . Porter, Stout funkar på vintern.

Den här var kanon. Går nog inte att köpa i Sverige men gör en insatts för en god öl. Köp smått som har någon typ av kvalité och köp många olika . Mångfald är att eftersträva.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*