Beer & Taste

Jag har just pratat med Johanna Brändström som är projektledare till ölmässan.

Jag frågade vad hon hade för relation till öl och svaret var som många. Från Nej till Ja. Öl var inte ett naturligt val för mig från början fram till att microtrenden dök upp. Roliga etiketter, intressanta namn och intressant utveckling av öl. Sen snackade vi lite om den nya inriktningen från Nolia Beer till Beer & Taste och tanken var att försöka dels få in alla de som har varit på mässan tidigare men sen locka lite nya mässbesökare. Lite bubbel och en del andra destillerier från Norrland. Jag personligen tycker att det ska bli kul att dels träffa alla som brukar vara där. Alla goda bryggare och sen är jag lite nyfiken på dom som gör andra drycker här i området.

Jag är duktigt peppad och kommer att vara där på fredag från det öppnar fram till en bit in på kvällen .

Kom och snacka öl. Det är väll därför man går på mässa. En öl en bit mat och trevligt häng.

Syns på mässan

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*