Då är det dax att visa upp sig!

Vi är ett gäng som har hållit på med ölbryggning nu ett tag. Jag måste säga att resultaten har varit ganska goda. Vi lär oss fortfarande och det händer att vi måste kasta en del öl men vi blir bättre och vi förfinar våran bryggd.

Fick nyss ett samtal från Anders som säger att vi måste ställa ut vår öl hos Hembryggarföreningens utställning i mitten på mars. Vi hinner. Svaret är naturligtvis JA. Klart vi ska visa upp vår öl och även knyta lite kontakter för att bli bättre och kanske få lite kritik på det vi gör.

Så Nej vi kommer inte att sälja öl . Nej vi ska inte starta bolag, och nej vi du kan inte köpa vår öl men om man är i krokarna i mitten på mars och kommer till Hemmbryggarföreningens utställning finns vi där.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*