PangPang Tiki Tango

Pang pang

Tiki Tango

dsc_0818

En fruktig doft som tränger sig igenom ett fint och tätt skum. Den fruktiga doften är verkligen påtaglig och den är trivsam. Jag började min provning med att  ha den lite för kall och då blev den lite kort i smaken och smakerna dämpades en hel del. Nu när jag har lämnat baren och satt mig framför datorn så har den kommit upp lite i temp och då blommar den ut lite grann. Den beska som var ganska skarp har nu blivit rundare och smaken har blommat ut. Ett misstag som man lätt kan göra är att sätta kylen på max och säga. ”Öl ska va kall som en isbjörns ….” ja ni vet, men det gör egentligen ölen bara tunnare i smaken . Ok det ska inte vara så att den ska vara varm men många gånger kan man med fördel låta den komma upp lite gran. Som helhet tycker jag att det här var en trivsam bekantskap och kommer att leta efter fler flaskor från det här bryggeriet.

Jag har några ädla flaskor från Pang Pang i min lilla källare och ser fram mot öppnandet av dessa flaskor.

Over and Out

dsc_0817

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*