Svenska Öl har invigningsfest

Då var det dax att inviga Svenska Öls  lilla bar.

En liten historisk bakgrund.

Jag filmade alla videos i köket hemma och så tänkte jag att man kanske skulle göra en liten display där allt är klart och fixat. Och vips efter lite omflyttningar av vissa trumset och en del städande och konkande hittades platsen för Baren i ett hörn av gillestugan. Materialet har jag fått av goda vänner och sen var det bara att fundera mycket och se till att jag inte ska behöva göra om så många gånger. Bardisken blev precis som jag ville ha den och i och med bardisken så fick rummet en helt ny känsla och vi utnyttjade ytan bättre.

Stort tack till alla som har bidragit till allt detta!

Med material, inredning , utrustning och glada hurrarop och goda råd.

Här nedan kommer lite bilder från invigningen.

Håll tillgodo!

dsc_0788dsc_0785dsc_0784dsc_0783dsc_0791dsc_0782 dsc_0781 dsc_0780 dsc_0779 dsc_0775 dsc_0773 dsc_0770 dsc_0769

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*