South Side Mmm…Mandarin

South side Brewery

Mmmmm  Mandarin

dsc_0760

Det här är en frisk öl som har som namnet säger en tydlig citruskaraktär. Bara för att den just har citruskarakär så betyder det inte att den är söt och sliskig. Det här är en välgjord ipa som har allt vad som behövs. Det finns en tydlig sötma, inte allt för stor men ändå en sötma, det finns en tydlig beska och allt detta är välbalanserat. Jag har nu testat en del från detta lilla bryggeri och jag måste säga att dom gör bra öl. Jag är nöjd med det som kommer därifrån och det känns välgjort. Om du hittar en liten flaska från detta bryggeri är det verkligen värt att köpa. Ett kompetent hantverk och jag gillar detta amerikanskinspirerade bryggeri.

dsc_0761

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*