Plötsligt händer det

I vintras var jag hos en kompis och vi roade oss med att brygga lite öl. Det var en försiktig liten ale som skulle passa de flesta. Vi satte den så småningom på fat. Den var så fin . Rund mjuk mild och god. Jag tänkte bjuda på lite öl vid en sammankomst nu till veckan så jag åkte till Anders och skulle hämta det fat som vi bryggde för några veckor sedan. Samma recept och jag såg verkligen fram mot att få servera den här fina milda alen. Den smakade inte bra. Den var fadd, inget djup eller god smak. Äh det är bara att kasta. Den går inte att servera. Ja det är bara att tänka om och bjuda på nått vid ett annat tillfälle. Då plötsligt händer det. Anders har bryggt en reservöl! Den är lite beskare, skarpare och oj va god den va . Det blir en öl till sammankomsten på lördag! Jag känner mig glad och tacksam. Hurra för goda vänner och öl.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*