Space pope IPA Cigar City Brewing

Ibland blir det här att skriva om öl slentrian . Man plikttroget försöker skriva några rader för att fylla en uppdatering. Den här dagen kändes det som en frigörelse att öppna en öl. Varför fråga vän av ordning och svaret är kanske inte politiskt rätt men det har varit en skitvecka och jag förkänar en öl. Den här burken köpte jag för att det stog Cigar City Brewing. Jag har inte en anin om var dom kommer ifrån. Jag har inga förbäntningar. En ljus öl med fint skum. Smake var försk besk och det grövsta. Sen kommer en smak som jag inte kan sätta fingret på. Den känns lite mörk och rökig. Inte som en stout utan mer stickig dov och en fin avslutning av mjuk beska.

Jag tycker om den här. Den fyller munnen med en massa fina smaker och man känner sig lite lyxig när man dricker den. Det betyder att det var en öl för mig..

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*