Dugges Big Idjit

Sparsamt med skum. OCH HÄR HAR VI EN SMAKSENSATION! Vi har kaffe. Havssalt. En tydlig sötma och rostad malt. Jag vet inte varför jag blir lyrisk när jag dricker denna mörka läckerhet. Det är klart att alkoholen slår igenom när man drämmer till med 12%. Alkoholen är inte jobbig. Den stör inte utan den driver smaken fram och ger den här ölen en extra dimention.

Imperial Stout. Japp vi transporterar öl den här gången oxå. Den här gången österut. Den Ryska tjejsarinnan tyckte om mörkt öl ohc framförallt Stout så man var tvungen att ta i när det gäller alkoholen och den rostade malten för att man skulle kunna leverera en högkvalitativ produkt. och vips har man Imperial stout, och oj va god den är.

Ni som har följt mig ett tag vet att jag blir lyrisk av stout och då framförallt på höstarna när mörkret smyger sig på och man vill göra köttgryta och kura framför en brasa. Den här Big Idjit är i mitt tycke ett trevligt sällskap.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*