Innis & Gunn Vanishing Point 03

Jag har inte varit så imponerad av Innis & Gunn tidigare. Det har varit en ganska söt brygd. Det har varit lite för sött i min smak men den här gången tycker jag att ballansen är bättre. Den är lagrad 420 dagar på Burboun fat, det gör att man hittar Burboun i både doft och smak.

Det här är om som ni kanske förstår en imperial stout och den levererar allt vad som krävs. Vi har kaffe, choklad och en massa inslag från fatet. Man kan tycka att den blir lite kraftig i alkoholen eftersom den är på 11% och den orkar inte riktigt att dölja all spritsmaken men i det stora hela är det en trevlig Stout.

Sammanfattningsvis är det här inte någonting som man kanske bäljar i sig. Den är alkoholstark och flaskan är på 50 cl vilket gör att man gladeligen delar på en flaska.

Ta den i stället för avec till en kladdkaka och du har gjort mig och många med mig lyckliga.

Sammanfattningsvis är den lite stark och den orkar inte riktigt med alkohole men i övrigt är det här en mycket trevlig bekantskap.

Jag lagrar den andra flaskan och så får vi se hur den blir om några år.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*