Texas State of Mind Brutal Brewing

Jag var och käkade igår på Texas Longhorn och vi delade på en pitcher. Den här är lite halv halv mörk, eller om man vill, mörkare ljus lager. Brutal Brewing gör som alltid en fin matöl. som faktiskt smakar någonting. Det finns ett fint skum i en mycket kall kanna och sen serveras allt i frostade glas. Jag tycker att det är ett roligt koncept.

OK vi ska väl snacka lite öl oxå. Det är en amber lager vilket betyder att det inte är en riktigt ljus öl. Den har en mer fyllig öl både i doft smak och färg. Den är inte lika mörk som en ”Falcon Bayers” utan den ligger i nyansen under. Ska man ha en trevlig matöl tycker jag att man ska välja den här när man går och käkar. Sen att ta och dela på en pitcher gör middagen trevligare.

Jag har nu ramlat över lite mörkare lager ett tag och jag upptäcker att jag är lite svag för det. Det kan bero på att det är smaken är större och man får lite smak när man dricker det.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*