Nolaskogs från Westerbottens Bryggeri

Wienerlager ? Vad är det egentligen? Jo en trevlig lite halvmörk lager. Om jag säger Falkon Bayers så vet man ungefär vad man menar.

Jag skulle ha ölprovning förra helgen och letade efter lageralternativ och den här är av den lite mörkare sorten och det gjorde mig glad. Den här tror jag kan gå riktigt bra. Den är mjuk och rund, den är ren och fin och den passar till nästan till allt. En fantastiskt mat öl. Vill man roa sig vid grillen framöver och inte vill ha ett ljust alternativ så är det här ett fullvärdigt alternativ.

Westerbottens Bryggeri kommer aldrig att blanda dumlekola i sin öl. Dom kommer aldrig mig veterligt göra en trippel choklad stout med marshmallows och kolasås. Det dom gör är stilrent och klassiskt och det gör dom bra. Vill man ha en klassisk öl av en klassisk sort ska man leta efter en etikett från Westerbottens bryggeri

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*