White Russian Nitro från Left Hand Brewer

White Russian är en klassisk drink. Den fick ett uppsving när The Dude i The Big Lebowski drack den och jag måste faktiskt erkänna att jag inte har druckit den. I en White Russian är det vodka, kaloa. is och mjölk. I den här ölen finns alla smaker. Det ä dessutom så välbalanserad att man man inte associerar till öl utan en svagare drink. Jag tror att den var lite för varm när jag drack den och jag tror att man ska lägga en isbit glaset när man dricker den. Om man förväntar sig malt och humle har man tagit fel öl men jag tycker att man har lyckats med denna bryggd.

Är det en öl eller? Drink ? Jag vet inte hur man ska säga men det är nåt gått i ett glas som är lite alkoholstarkt men inte som en drink. Ja, jag blir inte klok på den här men den är god. Man kan inte hitta någonting som anknyter till öl men det är det. Ja ni fattar det är en michmash i bur och god det är nog det som jag ska säga om White Russian.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*