Singha

Jag brukar ondgöra mig över lättdrucket och blaskigt men idag måste jag säga att jag har testat ett ljust blask som passade perfekt.

Jag var på systemet och bara råkade ta två flaskor av Singha. Bara mest för att jag inte har testat och den stod bra till. Nåja den här är verkligen en ljus lager som inte smakar så mycket men när jag kom hem lagade jag lite mat. Sovas och grönsaker i en wook. Det blev ganska bra sting i den och här kom en Singha bra till pass. Det var en njutning att ta en ljus ”blaskig” lager till en maträtt som har sting.

Det kanske är så att de flesta öl har sin lilla nisch. Vad vet jag. Målet är att se till att det man dricker är njutfullt och att man dricker den för smaken inte för yrselet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*