U&ME 400 pilsner

Umeå fyller 400 år och det firas med fest och glam. Det sprutar av matfestivaler, konserter och andra aktiviteter för att fira detta. Visst kan man fira det med en pilsner, varför inte. Den här pilsner vet jag inte vad som har hänt med . Genomslag av grape och alldeles för söt. Jag säger det här inte så ofta men den här ölen var inte god.

Jag blir lite konfunderad…. vad är det som gör att det inte passar mig. Den är för tunn och det är för mycket små eftersmaker som inte är angenäma i min mun. En bra pilsner ska ha en fin beska som spritter i munnen . Den här känns bara konstlad. Jag vet att grabbarna på U&ME jobbar hårt för att göra bra öl men här har man missat målet. Synd 400 år ska man fira med nåt gott.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*