Dax för utgång och lite nyheter

Svenska Öl har fått förfrågan om att vara med på en sight som ska satsa på nöje och annat i Umeå. Det kommer att vara ungefär som i min bar. Jag tar en öl. Snackar om den. Jag kommer kanske att snacka med någon bartender vad vet jag men allt kommer att spelas in på någon av de lokala pubarna. Jag är förväntansfull och återkommer med mer info när vi  startar igång.

 

Ni som följer Svenska Öl har som sagt märkt att provningarna av den ädla drycken har lyst med sin frånvaro. Den stora anledningen är som jag nämnt tidigare smärtlindring. Det betyder oxå att antalet utekvällar på stadens gater och torg har lyst med sin frånvaro men när jag bläddrade förbi på FB upptäckte jag att Bryggverket skulle gästa på en av Umeås restauranger var jag tvungen att bryta mig ut. En kvalitéöl närmar.

Det var allt för den här veckan. Nu är det bara en vecka kvar till dess att dom opererar vänsterhanden så snart är jag på gång igen som vanligt.

Jo förresten Svenska Öl fyller snart två år. Närmare bestämt den 9 februari. Det känns helt overkligt.

 

Over and out från Svenska Öl

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*