Bryggverket Kaakao Kaakao

Förra fredagen åkte jag och en kompis ner på ”förfesten” på Droskan. Bryggverket var på plats med burkar och flaskor. Min kompis Anders hade kommit lite före mig och satt med något mycket svart i glaset. Jag som ni vet är lite torsk på Stout kunde naturligtvis inte missa ett tillfälle att prova nåt nytt. Kaakao Kaakao som dom har döpt den till är en chockladstout där man har gjort ett sammarbete med Mabrouk Sthlm Bean To Bar som levererade chokladen. Den är kraftigt chokladig men inte så söt som många andra. Den har bara en stor smak som trivsamt dansar runt i munnen. Det är en sån där öl man vill sitta och sippa på länge och den skulle nog vara helt fantastisk att göra en float på. Hittar man denna burk finns det inte många anledningar till att inte prova den. Stor mörk och god helt enkelt.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*