Folkölet fortsätter att produceras i Umeå

Jag såg en liten blänkare från Bryggverket här i veckan. Ny folköl påväg. Jag har inte hunnit åka ut till grabbarna för att se till den ädla drycken men när den kommer ut kommer det en test på Svenska Öl.

Jag skrev förra veckan att det kommer mer folköl från Umeå . 
Det tycker jag är kul. Folköl från våra microbryggerier är öl av hög kvalité. Man kan ta några stycken och sedan gå och lägga sig utan att känna sig tung i huvet. Det är egentligen lite konstigt att jag är intresserad av alkoholhaltiga drycker men tycker inte om att bli berusad. Det kan ha och göra med att jag ständigt vill ha kontroll. 

Vi ser fram mot Folke B som kommer inom kort från Bryggverket,.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*