Southside lägger ner :(

Det är med sorg i hjärtat att det har kommit till min kännedom att Southside lägger ner. Det har varit roligt att se vad som kommer från detta bryggeri. Några små alster som kommit från bryggeriet är en blond stout. Amerikansk lager som inte är blaskig men ljus och en massa annat gott. 

När jag läste reportaget från Norran så nämner han att det är svårt att få ut sin produkt om man inte är stor och så är det. Det finns en himla massa regler som svärmar runt en så fort det är alkohol inräknat i ekvationen. Det gör att man hamnar lite i ett moment 22 i Norrland.  Stora avstånd och inte så stor befolkning. Mitt i allt detta så görs det begränsningar hur långt man får skicka sin öl. Nåja man kan grotta in sig hur långt som helst och debatten kan bli hur högljudd som helst men vi kastar oss inte in i den just nu. Jag för min del skriver det här med lite sorg. Det har varit en frisk fläkt på systemhyllan och uppstickare från Norrland gillar jag. Lycka till med det som ni företar er framöver, Southside

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*