Grill och Öl

Jag vet inte men vårkänslorna strömmar till nu när solen skiner här i Norrland. Det droppar från taken och man sneglar på grillen och känner att en liten köttbit på en grill är aldrig fel.

Vid grillen finns det några olika brygder som skulle passa sig. En fin Lager eller en lättare Ale. Jag vet inte om man som ”förståsigpåare” ska tycka att en industriöl är OK. Jag vet inte men jag har sen jag provade Sir Tastelot som folköl haft en liten förkärlek till Brutal Bruwing. Dom gör bland annat Pistonhead. Nu har det kommit ut en Haze Lager och det är nog en av de mest prisvärda öl som jag har hittat på systemet. ca 11 kr för en liten burk. I mitt tycke en fyllig öl som man med fördel kan ta vid grillen. Man behöver inte alltid ta i för att hitta en bra öl. Ska man bara ha en bra grillöl kan jag varmt rekommendera den här.

Kära vänner ta fram grillen och grilla nåt gott och ha en trevlig helg.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*