Alnöl. Alnö pale ale

En välbalanserad pale ale är aldrig fel. Jag väntar med spänning när pale ale trenden ska slå igenom. Det händer nog inte eftersom det inte är någon extrem. Jag vet inte men jag kan tycka att det här är en fantastisk ölsort. Det finns mycket smak och samtidigt är den lättdrucken.

Alnö Pale Ale är just en fin och välbalanserad ale. Den är inte skrikig och den sticker inte ut. Den är bara välbalanserad och kan drickas till många tillfällen. Man kan ha den som sällskapsdryck. Som måltidsdryck skulle den funka alldeles utmärk. Det finns kärlek i den här flaskan och på något vis kan jag tycka att den är lite underskattad. Jag skulle vilja ställa den här i en lite mer central roll i rummet. Låta Stouten( som jag älskar) och ipan ta ett steg tillbaka och låta Alnö pale ale fylla rummet med sin välbalans och trivsamhet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*