BrewDog Jet Black Heart

Jag beställde den här för ett tag sen bara för att jag älskar Stout. Det står att det ska vara en Nitro Vanilla Milk Stout. Jag hade väldigt stora förväntningar när jag öppnade den här. Jag tänkte mig en trögflytande och omfångsring Stout. Men den känns tunn. Det kan bero på att den i Stoutvärlden bara är 4,7% . En rejäl stout ska ligga på 8-13 % ha smaker av lakrits och kaffe. Vara svår att få ur burken eller flaskan pga att den är så trögflytande. Här är allt platt. Ingenting blommar. Inte en markant kaffesmak. Inte en käftsmäll av vanilj, som kan slå igenom ordentlig om man inte är försiktig. Men……. Ingenting. Den känns som en axelryckning. Ett mähhhhh! Så den här är en tydlig besvikelse. Synd eftersom förväntningarna var ganska höga. Brewdog som brukar leverera mycket högkvalitativ öl har gjort en halvdan Stout.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*