Ölkällare del 2

Nu har vi kommit en liten bit på vägen till vår öl/vinkällare. Vinstället var för litet så vi var ”tvungen” att köpa en till och döm om min förvåning så gick den precis in. Annars brukar det vara så att man måste hitta en ny lösning där man måste såga och skruva för att få in saker och ting. Nu är det bara mina hyllor som saknas. Ded kanske blir lite lampor och mys bara för att göra den lite lyxig. Återkommer när den är klar och jag har fyllt upp den med lite öl oxå. Det ska bli ett kul projekt. Jag vet inte hur mycket som ska gå in men som jag ser det så kommer det att kunna fyllas på ganska rejält. En rundvandring på systemet och köpa på sig lagringsöl inte Lager, en kul runda som kan bli ganska dyr men det får väll kosta.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*