Svartberget Above the Clouds

Jag öppnar en svart burk från Stigberget. Det var en trippel ipa och jag hade förväntat mig att det skulle vara en besk och trög öl .Jag kan förstå att den kan bli lite söt om man humlar ölen så hårt som en trippel-IPA. Den skulle kunna bli lite champanjig med en tydlig beska men nu blev den inte det. Söt sliskig utan att hitta den fräschör som man hittar i en NEIPA. Den här föll mig inte i smaken. Jag har svårt att hitta någonting som den ska passa till. Vi testade ost under kvällen och jag kan inte tänka mig någon av de ostarna som vi testade skulle passa till ölen. Nåja vi ska inte klanka ner på den här något mer utan bara lämna den. Synd på en öl från ett trevligt bryggeri.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*