Fjälldimma från Sälens Fjällbryggeri

Jag såg den här på hyllan när jag var på Systemet sist. Man måste prova småbryggerier när dom finns tillgänglig. Jag läser på etiketten att det här är ett bryggeri från 2012. Så det har bryggds i Sälen länge. Kul. Den här New England IPAn är lite tunn. Jag förväntar mig lite mer jouse och fyllighet av en NewIpa, Ok den här är inte så alkoholstark så det kan göra sitt. I övrig är den trevlig. Tyvärr vet jag inte vad den skulle passa till förutom till lite tilltugg. Den här håller inte smaken så länge vilket gör att man vill sippa i sig lite till och eftersom den är på 6.9% kan det vara lite förödande. Lite för hög % för att ha bra hinkabilitet samtidigt för kort smak så att man kan låta den vänta ett tag innan nästa sipp. Synd på ett bryggeri som ligger lite avsides och samtidigt mitt i gröten under vinterperioden.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*