Pavlov´s Dog från Williams Brothers

Jag är börjar med att be om ursäkt. Det här är inte en svensk öl men måste skriva om den i alla fall. Jag är lite torsk på en god Bitter. Den kommer aldrig att vara bli hipp. Den kommer aldrig vara en snackis i hippsterkulturen en bra bitter är för gemene man. Problemet är att gemene man i Sverige har inte förstått det utan man bälger i sig en himla massa lager.

Pavlob´s Dog är precis vad det står på burken . En premium bitter. Den är nyanserad. Den är lite fruktig. Den har citrustoner som citron och pomerans. Smaken håller i sig och den kan man dricka många av. Procenthalten är på 4,3 vilket gör att man kan dricka ett antal utan att känna sig lurig.

Om man ska testa någonting som inte är lager och vill vara lite ”wild and crazy” testa den här. Du kommer inte att bli missnöjd och jag har svårt att tro att du kommer att tycka att den är äcklig.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*