Nils Oscaf Barley Wine

Den här köpte jag för att jag skulle kunna lagra ett tag men jag fegade ut och öppnade den. Den luktar grill, eller så är det så att jag har just grillat och det är det som slår igenom i näsan. Den är i alla fall söt och smaken känns lite som det där brända sockret som man fäster ihop pepparkakshus med. Egentligen inte en sådär angenäm smak. Den känns lite spritig men den är det oxå. 10.4% gör sig verkligen hörd. Inte så att den inte orkar med all alkohol utan man bara märker att den är spritig. Om man verkligen letar i smakpaletten hittar man även Björnklister. Den där hemska burken med klister som ”smakade” bittermandel.

Nä den här var faktiskt inte nåt som jag kände att det var trevligt. Jag återkommer om nåt år och testar den igen . Jag har en flaska som ska lagras.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*