TT

Jag satt på en uteservering igår. Solen skiner. Älven porlar och gott sällskap. Den stackars tjejjen som tog hand om oss hade det lite besvärligt. Hon kunde inte ge mig Kärlek ( Mikkeller) . Jag kunde inte låta bli och hon tog det på rätt sätt( tack för det !). Faktum var att den fanns på menyn men den var slut. Nåja. Eftersom många av ölen på menyn var slut så tog jag en TT på tapp.

En ljus lager som passar utmärkt att bara sippa på vid älven. Jag vet att jag är en snobb och att jag i huvudsak dricker Ale eller Stout men nu när det är varmt känns det lite tungt och en god lager är alltid en god lager. Ska man nu dricka en lager kanske man ska ta en god. Det är dax att göra ett upprop för en god lager. Välj med omsorg och ta inte det första bästa. Den mest sålda. Fundera lite och kanske ta någon som inte är en industiöl utan kanske en öl med lite kärlek.

Mikkellers Kärlek är en Ale bara för att förtydliga.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*