Omaka i Stockholm

Jag var i Stockholm för nån vecka sedan och ett av stoppen som jag ville göra var på Omaka. Det är restaurangen som även huserar Hedda Spendrups bryggeri. Det är ett nytt tänk här när det gäller öl. Ingenting är kategoriserat efter stil utan man hittar tre ord som ska beskriva ölen. Fantastiskt.

A2 Exotisk ,Josig, Mäktig

Japp den är exotisk den är josig och den är mäktig. men är det en ipa lager stout en neipa vet man inte när man bara kollar på menyn. Det är jätteroligt och jag måste säga att det tilltalar mig att man inte lägger in vilken sort det är utan bara beskriver vad den smakar. Ok när man beställer ölen fick jag lite mer på benen av han som serverade oss men i menyn inte någonting mer. Ok hur va den då ? JO den va precis vad som stod i beskrivningen och jag tyckte att den va fantastisk.

På Omaka kan man käka oxå . Det är helt klart en fine dining restaurang många små rätter, kanonfin mat men inte så mycket på tallriken, men gått.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*