Nolia Beer i ny kostym. Numera Beer And Taste

Vi har fått en egen Oktoberfest, nä inte riktigt men 20-21 Oktober startar den nya gamla ölmässan på Nolia. Beer And Taste heter den numera och det kommer att bli intressant. Nolia Beer har pikat om man ser på hur många bryggerier som finns i norra Sverige. Smak är bra. Allt hänger ihop och jag tror att om man vill utveckla mässan och utöka mässan måste man svänga lite åt alla håll. Hitta fler saker som funkar med öl. Lokalproducerat. Norrländskt. Jag har alltid sagt att Nolia Beer är en fantastik mässa och jag tycker att man har hittat en kostym som passat . Bra luft i lokalen och ett fint utbud av bryggare och det är alla typer av människor som kommer. Trots alkohol inte så mycket fylla. En bra mässa helt enkelt.

Nu heter det Beer and Taste och det kommer att bli kanon. Träffa bryggare som man träffat tidigare och sen också knyta nya kontakter precis som det står på hemsidan. Förväntningarna är höga och jag tror inte att det går att misslyckas.

Nu ser man fram mot semester och ljus lager men det kommer en tid i höst som man kan se fram mot. Massa öl och en massa trevligheter.

Som sagt Beer and Taste kan bara bli kanon!!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*