Hantverksbryggeriet West Coast IPA

Ibland kan det vara svårt att förnya sig i smakbeskriviningar när man har hållit på i snart 7 år. Det är inte så många som jag har tyckt illa om och den här ölen faller inte in under kategorin en skitöl.

Det finns en fin beska. Det finns en klar bränd ton. Den är inte svår. Den är inte för bitter och inte häller för bränd. Balansen är precis där jag vill ha den. Den här vill man sitta och sippa på. Kanske inte dricka så många av pga 6,5 % men den är fin. Jag har druckit ett antal från hantverksbryggeriet och dom har varit goda.

När man nu har provat en himla massa öl, skrivit om nästan lika många kommer man fram till att som entusiast har man konstig öl i sin källare. Det är Stout i massor. Det är barleywine neipa och ipor lite här och där. Nu har jag bestämt mig att jag måste ta hem en massa lager till grilltiden. Det kommer nog bli Stones Salt and Lime. Jag vet inte hur jag ska beskriva den men ungefär som Corona med salt och lime en perfekt sommaröl som inte har så mycket motstånd men som ändå ger lite smak. Det kommer en recension nästa vecka.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*