Nils Oscars Bordslager

Nils Oscars Bordslager

Jag har roat mig att inte gå på systemet och handla den här veckan. Jag stannade vid ölhyllan när jag och min lilla mamma var och handlade. Jag kan tycka att folköl har ett lite dåligt rykte. Bara för att den inte är så alkoholstark så måste den vara andrasorteringen. Jag tycker att utbudet har ökat och att kvalitén har blivit bättre.DSC_5001

Nu till Nils Oscars Bordslager som verkligen håller vad den lovar. En öl som innehåller allt som en lager ska innehålla. En fin doft .  En trevlig beska och den fyller munnen med välbehag och den är den välbalanserade gästen som går bra till mat, och då nästan till vilken mat som helst.

Den här Bordslagern ska man nog ha nån back av i källaren så man kan plocka fram en varm sommardag när man har varit duktig i trädgården och vill ha en öl men kanske känner att starköl va riktigt det som passade.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*