Stigbergets Business As Usual IPA

Stigbergets Business As Usual IPA

dsc_0353

Här kommer en fin IPA. Den är välbalanserad med ett fint skum. OK skummet håller inte så länge men det är ett tätt och fint skum. Det är en besk och blommig smak som slår mot en när man får det i munnen och den håller i sig en lång stund. Den är lite stark, närmare 7% och det gör att det finns en stickighet i munnen när man har svalt. Det kan jag tycka är lite trevligt. Jag personligen är inte någon som hoppas på att ölen ska vara stark, utan jag tycker att det ska vara en smakrik upplevelse. Den här IPAn har allt det. Biprodukten är då procenten.  Den bär i och för sig en massa smak men efter många, om man nu orkar dricka många av en så besk dryck blir att man är snart full. Nåja jag tror inte att man kommer att dricka den här ölen i stora mängder men, jag tycker att en ska man i alla fall ha provat.

Jag blir lite glad när jag dricker den här . Man har tagit i lite när man gjort den. Det är inget dussin öl. Utan det känns att det är några som tycker det dom gör. Man vill leverera en bra produkt och det har man gjort.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*