Bryggverket 10G

Bryggverket 10G

Den här ölen kommer man bara kunna hitta bland några pubbar i Umeå . 10G har en tydlig karaktär av grape men man kan även hitta en liten ton av lakrits. Jag kanske är ute och cyklar men jag kan hitta lite lakrits. Det finns så många små och fina smaksensationer i det här ölet och om jag inte missminner mig så var ingredienserna inte av det billiga slaget. Det märks att det är kvalité som har bubblat i tankarna hos Bryggverket. Jag vill inte sätta betyg på öl eftersom det är en personlig upplevelse men Oj! va god den är. Smaken håller i sig länge och under tiden som jag skriver det här så blommar det fram nya smaker. En öl som fastnar i huvudet och i munnen. Den är som en god vän. Tankar återkommer till den även lång tid efter han eller hon har gått hem

.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*