Ibland ramlar man över vissa saker.

Vem har sagt att man måste dricka öl rent. En av mina första bekantskaper med Guinness var att blanda den med starkcider. Det funkar det oxå. Som icke invigd i stoutens underbara värld var det en trevligt första steg. Sen finns det puritaner som inte kan tänka sig att dricka någonting annat än en öl som är bryggd efter de tyska renhetslagarna. Det får stå för dom. Jag kan tycka att det är ok att experimentera lite och se vad som händer. Nedan hittade jag en massa olika saker som man kan göra med öl. Jag måste under sommaren testa allihop. Den som saknas är Beerflouten. Glass Stout och någon typ av sötningsmedel och kanske mer grädde och ett sugrör.

Va nyfiken, det värsta som kan hända är att det blir äckligt.

beer-math-pin

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*