Jag har testat den 10 mest sålda ölen i världen

Ja det är inte en så upphetsande upplevelse. Den ska serveras iskall. Jag snackar isbjörnsballekall. Då är den här nästan inte heller en total smakupplevelse. Det kan iofs bero på att den lilla smaken som finns har försvunnit när den hamnar i munnen. Färgen ligger i den näst intill ofärgade spektra och doften är obefintlig. Vattenstark har nu fått en etikett. Jag har vid ett tidigare tillfälle testat ett lättöl från Lidl där jag kallade det ett bordsvatten med maltkaraktär. Det är nog samma sak här men den har även en ganska hög alkoholhalt.

SLUTA TJATA VAD HAR DU TESTAT?????

Ok Coors Light . Jag är av åsikten att om man ska ha en åsikt måste man ha tagit en för laget. Vill man kasta skit på våra politiker ska man lagt sin röst annars har man förbrukat sin rätt att klaga. Jag har nu testat Coors Light och nu får jag klaga på den. DEN SMAKAR INGENTING!! Den var fantastisk som törstsläckare men det smakar ingenting. Jag fattar att Coors Light Bud och de andra industriölen går som smör i solsken.  Man måste dricka hela tiden för att ha någon ölsmak i munnen. När man häller upp en Coors slår det mig att det doftar majs. Det är inte så konstigt. Jag såg en illustration över vilka ingredienser som man har i ”billigt” industriöl . 50 % majs 20 % ris och sen de övriga malt och humle. Malt och humle är lite dyrt därför blandar man ut med majs och ris som är billigt samtidigt ger lite sötma. En ”craft beer” fyller man inte ut med majs och ris därför blir det lite dyrare.

Vad vill jag komma fram till?

Coors Ligt smakar ingenting. Är en helt ok törstsläckare och i min mening måste jag säga att det finns så många andra öl som du kan köpa för samma penning och i vissa fall få mer öl för pengarna än just Coors så……..låt den stå kvar på systemet och köp nåt annat.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*